در راستاي اجراي آيين‌نامه دانش‌افزايي و توانمندسازي اعضاي هيأت علمي؛ 2 کارگاه آموزشی 8 ساعته با عنوان‌های «كاربرد معنا درماني در بهبود زندگي روزمره» و «اقتضائات تدريس در فضاي مجازي» به صورت حضوري در روزهاي يك‌شنبه 8 تيرماه تا چهارشنبه 11 تيرماه با رعايت توصيه‌هاي بهداشتي مربوط به شيوع بيماري كرونا و رعايت فاصله اجتماعي با موفقیت برگزار شد. همچنين با توجه به استقبال همكاران محترم از كارگاه «اقتضائات تدريس در فضاي مجازي» و با توجه به هماهنگي‌ها و پيگيري‌هاي به عمل آمده، كارگاه آموزشي «اقتضائات تدريس در فضاي مجازي» در روزهاي يك‌شنبه 29 تيرماه و دوشنبه 30 تيرماه به مدت 8 ساعت به صورت غيرحضوري برگزار گرديد.

علاوه بر اين؛ کارگاه آموزشی 16 ساعته با عنوان «توسعه صلاحيت‌هاي حرفه‌اي تدريس (با تأكيد بر تدريس غيرحضوري)» در روزهای يك‌شنبه 23 شهريورماه تا چهارشنبه 26 شهريورماه 1399 جهت اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه به صورت حضوري با رعايت توصيه‌هاي بهداشتي مربوط به شيوع بيماري كرونا و رعايت فاصله اجتماعي با موفقیت برگزار شد.

در این کارگاه‌ها بیش از 840 نفر ساعت براي بيش از 80 عضو هیأت علمی آموزش داده شد. لازم به ذكر است، امکان بهره‌مندی از مطالب این كارگاه‌ها به صورت برخط براي ساير همكاران علاقمندي که موفق به حضور در اين كارگاه نشده‌اند نيز از طريق سامانه مركز آموزش‌هاي الكترونيك فراهم شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و دریافت محتواي مطالب اين كارگاه‌ها (فایل مطالب ارائه شده به همراه فيلم‌هاي مربوطه)، به «آرشيو صوت و تصوير» در منوی «دوره‌های توانمندسازی اساتید» مراجعه فرمایید.