انجمن آموزش مهندسی ایران در راستای ارتقای کیفیت آموزش، از مهرماه 98، بخش "سؤال‌های متداول تدریس" را در خبرنامه و وبگاه خود قرار داده است. اعضای محترم می‌توانند به دو صورت در این امر مشارکت داشته باشند:

1 - سؤال‌های خود را به ایمیل دبیرخانه انجمن (isee@isee.ir) ارسال نمایند تا توسط استادان و پژوهشگران آموزش مهندسی به آن پاسخ داده شود.

2 -تهیه خلاصه مطالب در قالب متن، اینفوگرافیک، کلیپ کوتاه یا پاورپوینت، از منابع معتبر داخلی و خارجی به نحوی که برای سایر اعضا مفید باشد. موضوع ارسالی در آینده نزدیک به نام خود شخص در خبرنامه و نیز در بخش مربوطه در وبگاه انجمن آموزش مهندسی آورده خواهد شد.

برخي از سؤال‌ها و پاسخ‌های مربوط به آنها به شرح زیر است:

چگونه می‌توان یادگیری دانشجویان را عمیق‌تر نمود؟

چگونه به عنوان یک استاد می‌توانم از نقاط ضعف و قوت تدریس خودم ارزیابی داشته باشم؟

اصول تدریس خوب در مقطع کارشناسی چیست؟

ارزشیا​بی کیفیت تدریس اساتید در دانشگاه‌های فنی برتر دنیا (مطالعه موردی دانشگاه دلفت هلند) چگونه انجام می‌شود؟

مدت زمان مناسب برای طول امتحان را چگونه برآورد نمائیم؟

چگونه سؤالات مناسب برای امتحان طرح نمائیم؟